dilluns, 18 de juny del 2012



Arriba l’estiu i Catalunya s’omple de festes populars, de celebracions ancestrals i de revetlles. En aquestes celebracions és molt tradicional utilitzar el foc i els focs d’artifici. Per gaudir-ne amb seguretat, cal prendre consciència del risc que comporta la manipulació dels material pirotècnic. 

La Generalitat de Catalunya, conjuntament amb associacions de municipis, associacions  de colles de diables i bestiari i de majoristes de focs d’artifici, hem elaborat un seguit de materials. Aquest any, com veureu, s’ha fet un nou disseny del material divulgatiu de la campanya. Els infants i els joves hi trobaran indicacions sobre la manipulació correcta de la pirotècnia i sobre la supervisió que n’han de fer les persones adultes. Creiem imprescindible el vostre suport i ajut per fer arribar i fer interioritzar de forma correcta i professional els missatges de precaució al vostre alumnat. I també creiem que amb la vostra dedicació podrem aconseguir que tots puguem gaudir de les festes i de les nostres tradicions amb molta més seguretat. Val la pena!

A www.gencat.cat/revetlles i a www.gencat.cat/interior/riscos/revetlles.htm  trobareu els productes de la campanya 2012, que descriuen els consells d’autoprotecció per a la ciutadania

Per reproduir correctament aquest contingut és necessari instal·lar el programari Adobe Flash Player. Si us plau, baixeu-vos l'última versió, només us requerirà uns instants.