diumenge, 7 d’abril del 2013

"Jornada pedagògica a l'Escola Lacustària, dissabte 6 d'abril de 2013."

Mestres de l'escola Lacustària vàrem participar en una Jornada pedagògica organitzada pel professor Josep Callís i el grup d'estudi i aprofundiment matemàtic "a+a+".
El matí vàrem visitar l'Escola Montessori. La directora del centre,sra. Montserrat Julià i el professor Dani Canyigueral, ens van presentar els fonaments pedagògics i metodològics basats en l'herència de Maria Montessori que es porten a terme en aquest centre i varen detallar-nos-en l'aplicació fent un recorregut per les aules d'educació infantil i primària.
A la tarda, el grup "a+a+" i la directora del complex educatiu Montessori Palau, van visitar la nostra escola i van poder comprovar el nostre mètode de treball a les aules d'infantil i primària. Tot seguit el professor Sebastià Parra ens va fer una conferència sobre la vida i obra pedagògica de Paulo Freire, destacant la importància de la consciència del coneixement de la realitat, en base a la pròpia educació, a fi de poder-la transformar.
Tots plegats, vàrem poder concloure que la formació i l'intercanvi d'experiències pedagògiques enriqueix el nostre bagatge professional i ens ajuda a afrontar amb més èxit el repte de l'educació dels nostres alumnes.