dimecres, 27 d’abril del 2016

Agraïment AMPA

Volem agrair a l'AMPA la compra d'un material que ajudarà els nens i nenes de l'escola a despertar la curiositat pel món de la robòtica.

Es tracta de les Bee-bots i el Lego WeDo.

Amb les activitats que proposen les mestres, els alumnes s'inicien en els llenguatges de programació de manera natural i lúdica. 

La robòtica educativa és un mitjà d'aprenentage que desenvolupa el pensament computacional mitjançant la programació en l'edat escolar. 

Diferents estudis científics demostren que els nens i nenes que s'inicien en la programació, des d'Educació Infantil, adquireixen més capacitat d'atenció, més autonomia, plaer pel descobriment de nous conceptes i solen donar millors resultats en raonament i resolució de problemes.


Amb les Bee-bots treballem els alumnes d'Edcucació Infantil, Cicle Inicial i Mitjà, i amb els Lego Wedo els alumnes de Cicle Mitjà i Superior.

Hem aprofitat aquest material per fer apadrinaments de robòtica. Els alumnes de 1r hem apadrinat els companys d'Educació Infantil amb les Bee-bots i els de 3r properament ho farem als de Cicle Superior amb els Lego Wedo


BEE - BOT




LEGO WEDO