dissabte, 10 de desembre del 2016

Nadal als museus de Girona

Del 10 de desembre al 8 de gener, els museus de Girona impulsen la campanya "Aquest Nadal, la teva aventura comença al museu"

Entre totes les activitats especials que s'han programat destaquen, sobretot, els tallers. Des de tallers de reciclatge i de cuina fins a tallers per a crear objectes nadalencs com portaespelmes, amulets, fanalets, corones, estrelles, calendaris, titelles i inclús felicitacions nadalenques en format audiovisual. També hi haurà molts jocs de pistes en família, rondallaires i relats, visites guiades, gimcanes i jocs per gaudir en família. La majoria d'aquestes activitats seran gratuïtes i caldrà inscripció prèvia. Es pot consultar la programació especial a la web de cada museu.

 

Què proposen els museus als nens?

Els museus volen animar i fer més entretinguda i divertida la visita dels nens als 27 museus que conformen la Xarxa de Museus de les Comarques de Girona durant el Nadal.
Per aquest motiu els museus permetran als petits ser herois per un dia. Quan arribin al museu rebran un antifaç. A través d'aquest antifaç, estem segurs que els nens veuran el museu amb uns altres ulls… i el podran explorar i descobrir com veritables superherois!
Els museus els plantejaran jocs i recorreguts especials, com buscar les figures del pessebre amagades a les vitrines del museu o trobar objectes actuals al costat dels seus avantpassats, entre moltíssimes altres propostes que convertiran la visita al museu en tota una experiència. 
A l'acabar la visita, els nens rebran un premi. Aquest premi serà una enganxina de superheroi dels museus, que es podran endur a casa juntament amb l'antifaç.


Visiteu la seva plana web prement a la imatge:

http://nadalalmuseu.com/