QUI SOM?
Som un equip de professionals motivat i format que vetlla pel desenvolupament de les capacitats dels nens i nenes per tal que siguin competents en el món plural del seu present i del seu futur.

El Projecte Educatiu del Centre ens defineix com escola catalana, aconfessional, oberta al seu entorn, respectuosa amb totes les creences i ideologies que permeten una educació oberta i solidària.

L'escola fonamenta la seva tasca en l'atenció a la diversitat que presenten els alumnes, respectant els diferents ritmes, capacitats i particularitats de cadascú. Ens proposem la formació global i la valoració positiva de la persona.

L'escola compta amb servei de Menjador, gestionat per l'AMPA, amb cuina al propi centre.

L'Associació de Mares i Pares (AMPA) de l'escola ofereix diferents activitats als seus socis, a més de facilitar la venda de material escolar i xandalls. Col·labora en l'adquisició de material i equipament pedagògic per al centre.

Disposem de mestres especialistes en Educació Especial, Audició i Llenguatge, Anglès, Música i Educació Física, psicòloga de l'EAP, a més de  psicopedagoga concertada. També comptem amb els serveis d'una auxiliar Tècnica d' Educació Especial i una Tècnica d'Educació Infantil a P-3. Tenim una Aula d'Acollida per a l'alumnat nouvingut.

Comptem amb el distintiu d'Escola Verda pel compromís de sostenibilitat mediambiental.

Ens coordinem amb Serveis Socials, Centre d'Atenció Primària (pediatria i odontologia), Ajuntament, Equip d'Assessorament Psicopedagògic del Gironès (EAP), EAIA, Institut de Llagostera, Escola Puig de les Cadiretes i Escoles Bressol municipals.

Mestres, famílies, personal no docent i representant municipal,  intervenen directament en el màxim òrgan de decisió, el Consell Escolar, que alhora forma part del Consell Escolar Municipal. Això garanteix una escola oberta i participativa